top of page

WAT ONZE GASTEN ZEGGEN...

Katrin & Wim

"Wij hebben een fantastische week achter de rug in Cocon Lili ! Een bijzonder verblijf op een bijzondere locatie. Super vriendelijke gastheer. Wij koment zeker nog eens terug. Dikke proficiat met deze fantastische cocons ! Groetjes !"

Nathalie & Jorick

"Bedankt voor deze gewelgige ervqring ! Wij hebben erg genoten van ons verblijf in cocon Lili, van de rust en de natuurlijke omgeving. Het is een super leuk concept. Ook de sauna was een leuke surplus en zorgde voor een unieke ervaring. Bedankt ook voor de gatsvrijheid. We komen graag nos eens terug. Veel succes en doe zo verder !"

Silke & Wietse

"Heel erg hard genoten van ons verblijf, heel mooie omgeving voor mooie wandelingen. Zeer vriendelijke en aangename gastheer en gastvrouw. De sauna was een leuke extra ! Liefs !"

Annelies & Agostino

"Proficiat met deze unieke realisatie ! We hebben echt genoten van ons verblijf en de sauna op houtkachel was ook een fantastische en relaxerende ervaring ! Vriendelijk ontvangst, mooie en rustige streek, gezellig verblijf, ideaal om de batterijen weer op te laden ! Zeker een aanrader om door te geven aan familie en vrienden. Doe zo verder ! Liefs !"

Alix & Kasper

"We hebben een angenaam en ontspannend weekend dorrgebracht in de super gezellige cocon Loulou. De sauna sessie was uniek. De Halloween versiereng was een leuke touch bij onze aankomst, samen met een vriendelijk ontvangst van de gastheer. Hartelijk dank voor de fijne ervaring !"

Christa & Rob

"Een weekendje herfst beleefd in de luxe van deze back-to-basics. Dicht bij de natuur en bij elkaar ! Perfect gelegen uitvals basis voor lange wandelingen en ontdekkingen van het Ardense landschap. De houtkachel sauna deed ons echt tijd nemen voor ontspanning en leverde's avonds shitterende taferelen met een glinstrende sterrenhemel. De grijze kat die vanaf het eerste moment ons hart heeft gestolen : verzorg haar goed, idereen die hier nog volgt, ze verdient een liefdevolle oude dag ! Wij genoten, bedankt voor jullie gastvrijheid !"

2020-11 Tim Verbrugge (11).jpg
bottom of page